Dobro došli!

Restoran Maris

Restoran | Restoran Maris | Omišalj

Doživite večer kod nas uz američku, meksičku, hrvatsku ili talijansku kuhinju sa svim posebnosti. Dođite u naš restoran Restoran Maris i počastite se originalnim jelima naših vrhunskih kuhara! Kod nas možete kuštati i kreacije međunarodne i mediteranske kuhinje. Tijekom sunčanih dana možete se odmarati na našoj terasi. Osjećajte se ugodno u našim klimatiziranim prostorima pri bilo kojoj temperaturi.

Autentični restoran s bifeom

Birajte između bezbroj jela američke, meksičke i hrvatske kuhinje i dozvolite da vas oduševimo. Poznati smo po našim vrhunskim delikatesama i po našoj ukusnoj brzoj hrani. Kao desert ili između obroka oduševe će vas naše svježe palačinke i naši raznovrsni kolačići. Više vas ništa ne sprječava da k nama dođete na slasni brunch. Naš prvorazredni bife s ukusnim jelima i specijalitetima pruža raznovrsnost, a za obitelji s djecom to je super prilika za zajednički obrok. Imamo besplatni WiFi za bezbrižno surfanje na internetu. Kako bi roditelji mogli jesti na miru, naš lokal nudi dječiji kutak s raznim atrakcijama za djecu prije i poslije jela. Imamo i odvojeni dio za pušače.

Dijeta i posebna prehrana

Imamo i vegetarijanske i veganske obroke na našem jelovniku, kako bismo vas mogli razmaziti ukusnom raznolikošću. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Iskoristite naša parkirališta

Inače, do nas možete doći i autom, a za vas imamo i besplatna mjesta za parkiranje. Do našeg restorana dolazite bez prepreka. Volimo životinje – i kućni su ljubimci dobrodošli gosti. Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Kao mogućnost plaćanja nudimo plaćanje debitnom karticom, VISA karticom, Mastercard karticom, American Express karticom ili beskontaktnim plaćanjem ili plaćanjem gotovinom. Naša jela mogu se naravno i ponijeti. Očekujete događaj koji biste rado proslavili u društvu prijatelja? Unajmite naše prostorije – radujemo se vašem dolasku. Svakim danom od 08:00 do 22:00 sati možete navratiti kod nas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Vodotoč 1, 51513 Omišalj, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
08:00 – 22:00
Utorak
08:00 – 22:00
Srijeda
08:00 – 22:00
Četvrtak
08:00 – 22:00
Petak
08:00 – 22:00
Subota
08:00 – 22:00
Nedjelja
08:00 – 22:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Restoran Maris

Restoran Maris

Omišalj

Uživajte u delicijama uz prekrasan pogledan na more!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue